VIKTIG INFORMATION - SLRK kommer den 6-7:e Juni 2017 flytta detta forum till en ny plats. Som medlem i SLRK kommer du få mer information om detta via epost. Externa besökare kommer att hitta mer information på vår hemsida www.slrk.se.

Höstens Ekebydag 24 oktober 2015

Höstens Ekebydag 24 oktober 2015

Inläggav konkret » 15 09 07 20:53

Boka in lördagen den 24 oktober för höstens Ekebydag.
.
Som vanligt bjuds på trialtävling med mängder av banor, frikörning i våra terrängspår, i grustaget och på berget, gemensam (medhavd) lunch vid Moskoselkåtan, enkel uppfräschningskurs i terrängkörning och eventuellt någon form av mörkeraktivitet. Och vi fick just veta att markägarna ger oss tillstånd att köra ett av de gamla klassiska Ekebyspåren – Valpslingan.
För geocachare finns ett fint promenadvänligt spår, med 6-7 cacher inom området. Och dessutom i närområdet närmare 40 cacher även dessa i promenadvänlig terräng.
Möjlighet för övernattning (tält, husvagnar) kommer att ordnas från fredag 23 till lördag den 24 och från lördagen till söndagen den 25. Övernattningsplatsen kommer att ligga i anslutning till Pentagon, vårt stora, centrala hus med toaletter och ett enkelt pentry. När detaljplaneringen är klar kommer ytterligare information. Meddela oss gärna redan nu om intresse för övernattning finns
Närmare information om tider och kostnader kommer.
Hjärtligt välkomna
Ekebygruppen genom Jan
Användarvisningsbild
konkret
 
Inlägg: 112
Blev medlem: 10 10 23 18:31
SLRK Medlemsnr: 3106
Riktigt namn: JanRudtorp

Re: Höstens Ekebydag 24 oktober 2015

Inläggav konkret » 15 10 09 11:20

Höstens Ekebydag lördagen den 24 oktober 2015

Nu är programmet för höstens Ekebydag i stort sett klart.
Kl 10.00 förarmöte vid Pentagon där vi som vanligt bjuder på kaffe och äppelkaka. Därefter startar trialen med 10 olika banor som trialgeneral Harry designat och är byggledare för. Samtidigt startar en liten uppfräschningskurs i terrängkörning för dem som vill.
Även vårt frikörningsområde (teknik- och övningsbanor, sandtag och berg, äventyrsspår och nytt för i år - den svåra Valpslingan) är nu tillgängligt.
I år tänker vi även ha en loppis. Småbord att lägga prylarna på finns att låna så ni inte behöver köra runt med dem i bilen under trial och frikörningen.
kl 12.00 står grillarna klara för er medhavda lunch. I år kommer vi att hålla till i anslutning till Pentagon.
Efter lunchen fortsätter trial- och frikörningar.
Om någon vill geocacha finns möjligheter i området. För mer info om cachingen tala med undertecknad eller med Birgitta.
När mörkret har fallit under lördagen kör vi en mörkerorientering med bil. Om detta kommer vi att berätta mer under lördagen.
Det kommer att finnas möjlighet till övernattning (tält, husvagn) mellan fredag (ankomst fredag em) och lördag och mellan lördag och söndag (hemgång fm).
Övernattningen sker i anslutning till Pentagon där det finns toaletter och ett enkelt pentry. För att täcka de extra kostnader vi har för övernattningen tar vi ut en extra kostnad på 100:-. Detta gäller vare sig man övernattar en eller två nätter.
Kostnad för Ekebydagen blir som vanligt 200:- som till största del är ersättning till markägarna.
Hjärtligt välkomna
Ekebygruppen genom Jan
Användarvisningsbild
konkret
 
Inlägg: 112
Blev medlem: 10 10 23 18:31
SLRK Medlemsnr: 3106
Riktigt namn: JanRudtorp


Återvänd till Distrikt Sörmland

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron