VIKTIG INFORMATION - SLRK kommer den 6-7:e Juni 2017 flytta detta forum till en ny plats. Som medlem i SLRK kommer du få mer information om detta via epost. Externa besökare kommer att hitta mer information på vår hemsida www.slrk.se.

Kommande aktiviteter verksamhetsåret 2016-2017

Kommande aktiviteter verksamhetsåret 2016-2017

Inläggav #5072 Mats Å » 16 10 04 19:10

Hej. Jag vill börja med att tacka för fortsatt förtroende som DO ytterligare ett år. Jag ska förvalta detta uppdrag efter bästa förmåga tillsammans med er medlemmar.

Vid mötet på Hotell Höga Kusten i september var vi nio medlemmar som deltog. När DO-valet var avklarat började vi dra upp planerna för kommande aktiviteter. Första träffen är planerad till den 29-30 oktober. Vi kommer då hålla till och övernatta på logementet på Sättna dragracingbana. Se särskild inbjudan i annan tråd.

Därefter kommer vi stå som värd för 2017 års födelsedagskalas, den så kallade SLRK-dagen, som vi traditionsenligt firar tillsammans med jämtarna från distrikt JemtLandRover. Detta arrangemang genomförs den 4-5 februari.

Framåt våren, närmare bestämt 6-7 maj, har vi som plan att genomföra en vårträff på temat "herrgård". Idén är att leta reda på en herrgård där vi kan övernatta, dinera och umgås. Min uppmaning är då att i god tid damma av tweedkostymen/-dräkten, putsa upp de randsydda skorna och vaxa din Barbourjacka (...eller kom som du är).

För övrigt välkomnas spontana förslag och initiativ på aktiviteter under året. Låt kreativiteten flöde!

Hälsningar Mats
Användarvisningsbild
#5072 Mats Å
Distriktsombud
 
Inlägg: 38
Blev medlem: 13 08 04 21:03
Ort: Sundsvall
SLRK Medlemsnr: 5072
Riktigt namn: Mats Åkerlund

Återvänd till Distrikt Västernorrland

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron